Regulier consult met de kaarten boeken?

Jij toont interesse voor een consult met de kaarten. Fijn!

Ik doe enkel nog gesproken consulten, thuis in mijn praktijk op de ouderwetse wijze (face tot face, mijn persoonlijke voorkeur) onder het genot van een tas koffie of iets anders OF via Skype+webcam, whatsapp, telefonisch (-op welke wijze dan ook).

Kaartleggen op afstand gaat perfect. Veel van mijn consults worden gedaan via Skype+webcam, met mensen over de hele wereld…

Uitgeschreven consults per mail of via enig ander format kunnen helaas niet meer aangeboden worden.

Aangezien jij betaalt voor een service (kaartlegging) van mijn kant, is het belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten.

Ik bestempel mezelf als een klassieke cartomancier (kaartlegger). Ik haal informatie uit de kaarten op de traditionele en ambachtelijke wijze. Dit zonder veel poespas en zweverij. Het is mijn streven om rechttoe, rechtaan de kaarten te lezen en helder antwoord te geven op jouw vragen, voor wat dat waard mag zijn… De deontologie gebiedt mij te zeggen dat een dergelijk consult nooit ofte nimmer een vervanging kan of mag zijn van professionele hulpverleners in welk vakgebied dan ook (denk hierbij aan een dokter, een psycholoog, …).

26610314_10155254917629677_334884623_o

Ik tracht antwoorden te faciliteren waar, via andere substantiële wegen, (nog) geen antwoord te vinden is. Sluitende garanties met betrekking tot de juistheid van de verstrekte info, kan niet gegeven worden.

Dit doe ik met de klassieke tarot en (waarzeg-)kaarten, gepaard met een vleugje numerologie. We kunnen er enerzijds voor kiezen om advies te vragen aan de kaarten om een doel te bereiken of om een bepaalde situatie te beïnvloeden. Anderzijds kunnen we een toekomst projecteren met de kaarten. Als we een blik in de toekomst willen, kunnen we er ook advies bij vragen om de uitkomst zo goed mogelijk te garanderen of om ze eventueel te voorkomen of te veranderen…

Als je HIER klikt kan je nog meer antwoorden vinden op veelgestelde vragen!

$_12 (7)

Opties en kostprijzen:

Een standaard consult kan via verschillende kanalen: bij mij thuis of via skype. De duur van zo een consult bedraagt anderhalf uur en kost €50-.

Heb je slechts enkele vragen die kunnen beantwoord worden op een half uur? Dan kan dit ook, de kostprijs bedraagt dan slechts €25-. We zoomen dan diep in op de vraagstelling.

Om de kostbare tijd tijdens het consult zo rendabel mogelijk te besteden, voer ik sommige leggingen al op voorhand uit. Lees onderaan a.u.b. ook nog eens de richtlijnen die ons consult kwalitatief zullen verbeteren.

Betalingen Skype consults op voorhand op volgende nummer graag:

IBAN= BE86 0017 8724 9450

BIC= GEBABEBB

Met als mededeling: “Skype consult + datum” 

Mvg!

cropped-tarot-de-marseille.jpg

Daar ik deontologie hoog in het vaandel draag, zal ik in geen geval onethische vragen beantwoorden. Alles wat tijdens een consult gezegd wordt, blijft discreet tussen vier muren. 

Enkele tips om het reguliere consult (€25-of €50, bij mij thuis of via Skype) optimaal te laten verlopen:

  • Denk op voorhand al na wat je wilt vragen. Als we anderhalf uur samen zitten, reduceren we best het aantal vragen tot 6 maximum = 15 minuten per vraag.
  • Ik werk het liefst en het best met gerichte vragen, alleen zo krijgen we de scherpste en meest bruikbare antwoorden.
  • Mijn thuis- of skype adres krijg je op het moment dat je de reading effectief geboekt hebt.
  • Betalingen voor skype- en e-mailreadings gebeuren op voorhand en kunnen gestort worden op rekening of via Paypal .
  • Betalingen bij consults aan huis gebeuren cash en bij aanvang van het consult.

Tot binnenkort!

Met vriendelijke groet!

DISEUR DE BONNE AVENTURE

Björn M

26056905_10155236944344677_1556842056_n

 

Een potje kaarten loopt parallel met de gebeurtenissen in een mensenleven. Als je kaart, zijn er altijd winnaars en verliezers… Je verliest een slag maar wint er naderhand misschien meerdere terug. Als het meezit, krijg je een goede hand gedeeld. Hoe meer troeven je hebt, des te groter de winstkansen. Heb je voldoende ‘patience’ om voor de lange weg te kiezen? Wie krijgt de Zwarte Piet toegeschoven?
Brengt dit rondje grote of kleine miserie? Wie heeft de bank of ‘abondance”? Wie durft vragen en wie gaat solo?
Deze stukjes karton zijn daarom uiterst geschikt om jouw leven goed in kaart te brengen!
Zit je met vragen en wil je dat ik voor jou in de kaarten kijk? Je krijgt een eerlijk en verhelderend consult met mijn Petit Lenormand, tarot of speelkaarten. Ik ontrafel voor jou de codetaal waarmee de kaarten jou willen informeren of waarschuwen.
Inzicht in verleden, heden en toekomst… Advies bij belangrijke keuzes…
 
Advertenties