Programma klassikale cursussen/workshops

You are the coolest dad in town.

Je kan op verschillende manieren ( en formats) les volgen (privéles, zelfstudie boeken, Skype) dus uiteraard ook gewoon klassikaal. De klassikale cursussen gaan door te Bocholt (België). Deze staan er om bekend onder het genot van een tas koffie, iets lekkers en een ontspannen privésfeer altijd heel gezellig te zijn. Uit oogpunt van kwaliteitsbewaking worden het aantal cursisten die kunnen deelnemen minimaal gehouden. Bij elke cursus hoort een geheime facebookgroep, hier kan je naderhand nog vragen stellen en samen met medecursisten oefenen.

Heb je vragen? Inschrijven? Mail naar: ondergronders@hotmail.com

Björn geeft ook les op locatie in België en Nederland. De lessen op locatie in België en Nederland staan bij het programma dat je hieronder kan vinden in het rood.

Wil jij zelf een workshop of leuke cursusreeks uit het aanbod bij jou thuis laten doorgaan? Neem vrijblijvend contact op via: ondergronders@hotmail.com

Programma klassikale cursussen en workshops 2017/2018

De onderstaande cursussen/workshops kunnen ook allemaal gegeven worden in privélessen, in levende lijve of via Skype. Hoe dit werkt en wat de kosten zijn kan je vinden door hier te klikken.

  • Workshop “gevorderden” Petit Lenormand, Bocholt -3 donderdagen van 19.30u-21.30u (7+14+21 juni 2018
    •  Op een speelse en speciale wijze maak je kennis met de grote levenslegging met 36 kaarten Een cursus die essentieel is. Na deze cursus kan je voor jezelf en voor anderen een grote legging doen die verschillende levensgebieden tezelfdertijd beslaat.De workshop gaat verder op de boekinhoud van Volume 1.
    • Kostprijs= €115- Je krijgt hier het boek Petit Lenormand Volume 1 van de Petit Lenormand encyclopedie bij! Als je het boek Petit Lenormand Volume 1 reeds in bezit hebt is de kostprijs slechts €90-! Om je plaats te vrijwaren wordt een aanbetaling/voorschot gevraagd van €25- Schrijf snel in, plaatsen zijn beperkt!
  • gift voucher for a 90 minutes reading with (9)
Advertenties