Honneurs/Reviews

32

Ben je op zoek naar het ware traditionele Lenormand kaartleggen? Je hebt het nu gevonden. Een ware meester in zijn vak, zo noem wat ik Björn.

Door middel van zijn expertise in de oude kaartlegmethodes, leert hij jou de Petit Lenormand lezen. Dit doet hij stap voor stap en op een zeer elegante wijze, zodat de verschillende lagen van het systeem duidelijk zullen worden. Iedereen, ongeacht welk systeem van lezen hij of zij prefereert, zal in dit boek waardevolle informatie vinden en tevens gemotiveerd worden om de beschreven technieken toe te voegen aan zijn of haar repertoire.

hqdefault

Rana George, auteur van de bestseller “The Essential Lenormand; your guide to precise & practical fortunetelling” en maker van de “Rana George Lenormand kaarten”.

Björn is, als leraar, de kwintessens, omdat hij bedreven is in de klassieke technieken. Hij heeft een onuitputtelijke kennis van zijn vakgebied. Zijn lessen en publicaties zijn zowel praktisch als onvergetelijk, waardoor hij de studenten van deze materie voorgoed verandert.

11325439_501837479965891_117757328_n

Donnaleigh de Larose. Auteur, vlogster en lerares cartomantie.

Buitengewone lessen, stap voor stap uitgelegd voor iedere gebruiker van de Lenormandkaarten die volgens de originele methode deze kaarten wil lezen. Uitgelegd door een expert en die briljante voorbeelden gebruikt om uit te leggen hoe je deze kaarten echt hoort te lezen.

Meuris’ pientere concept van clusters verzekerd jou dat de kaarten zeer duidelijk zullen communiceren. Deze boeken zijn zeer aan te raden.

Mary-reading-Lenormand-cards

-Mary K. Greer.  website: https://marykgreer.com/

Dit boek is een echte eye-opener. Niet alleen is de authentieke Methode van Afstand de meest logische en efficiënte manier om een Grand Tableau te lezen maar Björn neemt je als geen ander mee naar de 19e eeuw om je de echte kneepjes van het vak te leren op een manier die praktisch toepasbaar en bijzonder verhelderend is voor onze moderne tijden. Een schitterend, onmisbaar naslagwerk dat bovendien zo ongedwongen en uitnodigend geschreven is, dat het moeilijk neer te leggen is.

Ruth Gistelinck. Diseuse de bonne aventure, kaartlegster, blogster, klassieke cartomantie. http://diseusedebonneaventure.bigcartel.com

Björn heeft na gedegen onderzoek in allerlei oude bronnen , een boek geschreven over de Petit Lenormand waarin de authentieke manier van kaartleggen uitgelegd wordt. Door middel van dit boek leer je op een eenvoudige manier, zonder onnodige toeters en bellen, op de klassieke dus oorspronkelijke manier kaart te leggen.

Carla Jadôt
htttp://www.AllesHelder.nl  Cursussen en consults.

09-rose