Daglegging speelkaarten

vraag: “Wat komt er vandaag op mijn pad?”

48364156_281261405865101_3684271282070749184_n

De ♦7 (in het systeem dat ik hanteer) is steeds een dubbeltje op zijn kant, een situatie waar het alle kanten mee opkan, ten goede of ten kwade. De ♦Dame die volgt brengt het besluit met zich mee. Vandaag worden er dus beslissingen genomen en knopen doorgehakt op een gebied dat de nodige opschudding met zich mee zal brengen.

♣Boer+♣7+♥8 geven een hint op waar dit gaat plaatsvinden.

Aangezien dat de ♣Boer een telg/kind is en de ♣7 op mijn persoonlijke schare/netwerk/kringen wijst kan ik concluderen dat één van mijn kinderen in deze legging verschijnt. ♥8, de kaart van de goede naam is een prestige kaart. Er wordt dus beslist wat één van mijn kinderen “waard” zal zijn. Dit zal een significante gebeurtenis zijn op deze dag.

Hoe kan het ook anders, het is immers de eerste dag van haar examens…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s