Mijmeren met de TDM

Op onderstaande foto kregen we de Valet de deniers als eerste kaart op tafel. Hij bekijkt de ronde munt aandachtig van dichtbij. Hij neemt met het nodige aplomb een onderzoekende houding aan. Naast hem ise LA LUNE XVIII gedeeld. De vergelijking en het aandachtspunt is voor mij de ronde vorm van de maan en de munt in zijn handen. Onderzoekt hij de maan, die immer obscuur is en voor onzekerheden zorgt? De Maan kijkt  naar LA MAISON DIEV XVI, die voor rampspoed en ingrijpende externe factoren staat…Maant het spel hier om de angst voor rampspoed te onderzoeken? De ronde vorm in de hand van de Valet is kleiner dan de beangstigende maan…Is de werkelijkheid minder beangstigend  dan de fantasie over rampspoed? Stof tot denken…

48274902_532957873848230_5206575238447366144_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s