3 kaarten Petit oracle des dames

Een raadzoekende wil weten hoe haar liefdesleven de komende week zal ontplooien.

Voor deze gelegenheid halen we het Petit oracle des dames uit één van mijn doosjes o:)…

47084976_290561941569162_1715008530378915840_n

Beste,

Het spijt me te moeten zeggen maar de kaarten geven niet de meest harmonieuze of wenselijke situatie met betrekking tot het levensgebied liefde. Kaart n°28, La Renommée laat immers altijd calamiteiten gebeuren waarvoor je logischerwijze nooit zelf zou kiezen moest je daar controle over kunnen uitoefenen…

De8 is de kaart die jouw gedachten representeert. Deze zullen dag en nacht (n°28 “NUIT)malen over de situatie. La Renommée  (vermaardheid/beroemdheid) laat zien dat jouw gedachten vooral bezig zullen zijn met hoe jij gezien wordt in de liefde, wat jouw marktwaarde is om het cru te zeggen.

Het goed nieuws is echter dat de 8 ook een belofte is voor vruchtbaarheid voor het plantsoen en grond. Contextueel kan dit willen zeggen dat de situatie veel vruchtbaarder is dan jouw gepieker zou vermoeden…

Veel succes!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s