n°19, de Hoge Toren veraf gelegen.

Bij de authentieke methode om de Petit Lenormand te lezen kijken we naar de afstand van de kaarten ten aanzien van de persoonskaart.

n°19, de Hoge Toren is een zeer bijzondere kaart die men vaak over het hoofd ziet bij het duiden van de Grand Tableau (grote legging).

Deze kaart heb je best dicht bij de persoonskaart gedeeld. Dit voorziet de raadzoekende van tastbare levenskwaliteit. Deze kaart geeft perspectief op controle en invloed op de levensloop van de vrager. Hij of zij zal ambities en betrachtingen waarmaken en kan zelfs aanstalten maken op een goede rebound als de gezondheidskaarten slecht liggen. Als beeldverhaal zou je kunnen verzinnebeelden dat de raadzoekende goed overzicht zal hebben over zijn/haar leven.

Maar wat als deze kaart veraf ligt???

IMG_20180322_170520 - kopie (2) - kopie

In dat geval is het omgekeerde waar…

Men heeft veel minder grip en is aan de grillen van het lot overgeleverd. Als er goede zaken gebeuren is dit met een meevaller. Zelf heeft men veel minder een eigen hand in zijn/haar geluk. Men is veel minder zeker van controle en invloed dan als deze kaart dichtbij zou liggen. De rode kruisjes op de foto bewijzen dit ook, deze negatieve invloedssferen liggen dichtbij en de goede invloedssferen (die meteen bliksemflits) liggen veraf en dus ook niet binnen de comfortzone van de raadzoekende…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s