mini TDM

Deze morgen verscheen volgende legging om mij beter te wapenen in deze dag-

46787330_520956254981611_5563404445703733248_n

VII, LE CHARIOT was de eerste kaart op tafel. Deze kaart verzinnebeeld de allegorie van Plato’s ziel. Een menner die twee paarden (links paard begeerte/afleiding & rechts paard wilskracht/strijdvaardigheid) in het gareel moet houden om de meet op een succesvolle manier te kunnen halen. De kaart links laat zien wat de begeerte/afleiding is (maw af te raden is als men de meet wil halen) de kaart rechts laat zien wat de goede weg is, maar waar men wilskracht en strijdvaardigheid aan boord zal moeten leggen.

Het kan vandaag verleidelijk zijn in een significante situatie die op mij af komt om zo radicaal als XIII te zijn. Om met de grove borstel doorheen de situatie te gaan, om koppen te laten rollen! Desalniettemin zou het gunstiger zijn om zoals XIIII te matigen, water bij de wijn te doen om uiteindelijk te winnen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s