coup de cinq met Le jeu du destin antique

Een open legging (zonder gerichte vraag) met dit bijzondere spel kaarten gaf de volgende boodschap:

46517120_2007907136169124_565589464227774464_n

De omgekeerde D voorziet “hartzeer” omdat iets niet loont (♥9omgekeerd). Deze twee kaarten naast elkaar gelegen laten ons weten dat deze informatie zal vergaard worden door een geschreven bron. Gelukkig ligt de ♠D centraal die de raadzoekende de kracht geeft om binnen de context van deze legging op sociaal vlak een goede positie te houden, men kan zijn mannetje staan en zal niet met oneer besmeurd worden. Het zal wel opletten geblazen zijn (♠B) want met een omgekeerde ♣9 komen de zaken na de vaststelling van deze tegenslag moeilijk weer op gang. Twee omgekeerde 9’s hinten naar de causaliteit van het hartzeer (D). Een uitgestoken hand wordt niet naar waarde geschat…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s