n°20, de Tuin “in de spotlight”

Een snelle tip hoe je de Tuin beter kan leren begrijpen en rijmen in jouw persoonlijke levenssfeer.

20-fountain

Traditioneel laat deze kaart zien wat er in de entourage en de netwerken van de raadzoekende speelt. Is deze kaart in de Grand Tableau (grote legging) ver van de kaart die de persoon voorstelt gelegen dan is dat een slecht teken. Dit zegt in feite dat jouw netwerk of entourage letterlijk en figuurlijk niet zo dicht bij jou staat als je zou willen. Dit is de kaart die in de grote legging informatie geeft over hoe men op sociaal vlak geaccepteerd, geëngageerd en gegeerd is…

N°20, de Tuin laat aan de hand van zijn afstand tot de persoonskaart zien hoe waardevol de intermenselijke contacten zijn en welke meerwaarde dit kan brengen voor het welbehagen door sociale omgang en opvangnetten.

46299411_264842607550761_4389496266304782336_n

In het voorbeeld hierboven zou je kunnen stellen dat als de legging gedaan wordt voor een man (waarbij de kaart n°28 centraal zou staan in de legging) deze meerwaarde zal kunnen ondervinden van goede intermenselijke en kwalitatieve contacten. Moest deze legging daarentegen gedaan worden voor een vrouw (Waarbij kaart n°29 -onderaan- centraal zou staan) zouden deze niet kunnen genieten van deze sociale voorrechten en geneugten. Zij ligt namelijk te ver van de Tuin vandaan…

Meer leren over deze schitterende authentieke methode? Koop het boek Petit Lenormand encyclopedie Volume 2 door hier te klikken!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s