Mijmeringen over de TDM

Dit jaar zal mijn boek over de Tarot en het lezen daarvan uitkomen. Het zal gebaseerd zijn op de Tarot de Marseille. In het boek zal je leren dat de kaarten op verschillende manieren met je kunnen communiceren. Via de symboliek of via hun beeldverhaal, maar ook ooit door beiden tezelfdertijd.

IMG_20180522_162602

Op de legging hierboven zie je simpel weg meerdere mensen die in dezelfde situatie afhankelijk zijn van een keuze die gemaakt moet worden. Men kijkt met zijn allen naar het tafereel en de op handen zijnde keuze van VI LAMOVREUX

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s