Vraag voor een zeer speciale lieve dame met de antieke Piatnik speelkaarten.

Een bijzondere dame (“X”) in mijn leven had de volgende vraag: “Zou het bezoek aan een hypnotherapeut tot het gewenste resultaat leiden?”

22851769_10155089160364677_6487641010036982050_n

Beste “X”,

Eindigend op de ♣9, kan succes nooit uitblijven, dit zal een substantiële verbetering met zich meebrengen. De ♥Boer zijn steeds de gedachten van de consultante die zich ook in de legging laat zien door de ♥D centraal in het spel. De ♣ beloven een positieve impact op de gedachten en bovendien representeert deze kaart het levensgebied van de loopbaan/carrière van “X”. Dit wil zeggen dat een bezoek aan een hypnotherapeut sowieso tot succes (♣9) zal leiden, doordat je beter gaat denken/betere gedachten krijgt (♥B+♣6) en dat dit ook nog eens zijn effect kan laten gelden op jouw loopbaan in het bijzonder. Twee “zwarte zessen” (♣6+♠6) in deze volgorde geven een “moeilijk pad” en de ♠6 staat voor de leugen en onwaarheid. Valse overtuigingen en onwaarheden (♠6) worden succesvol bekampt door de ♣9.

Zeker doen dus!

Succes

Björn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s