Kort en krachtig, less is more…

Iemand stelde de vraag hoe hij het best met zijn (voor hem) moeilijke partner om kon gaan. Ik gebruik de Rider Waite tarot nog zelden dezer dagen maar toch moet ik toegeven dat ze goed van antwoord dienen…

Het Rad van fortuin+ de Keizer

Scan_20160117 (4)

Beste,

Kaart X, Het Rad van Fortuin laat nu eenmaal zien dat het lot grillig is met betrekking tot jouw situatie. De ene keer zit je in de lift, de andere keer in vrije val. Zorg dat je tenminste controle en zeggenschap hebt als je/jullie in stijgende lijn zitten (rechts van het rad gaat omhoog, tegen de wijzerzin).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s