Lenormand “Carrera” uit 1926

Ik ben graag bezig met de aankoop van allerlei antiquiteiten en collector items. Sommige zaken worden eventueel verkocht of geruild. Als je een bod of een aankoop wil doen mag je me steeds contacteren via: ondergronders@hotmail.com of in een comment onderaan dit artikel.

Lenormand “Carrera” uit 1926.

STATUS: VERKOCHT-

Deze kaarten heb ik op de kop kunnen tikken op een antiekmarktje in Brussel, ongeveer vijf jaar geleden. Dit spel heeft een zeer leuke en unieke geschiedenis. Deze set van 36 Lenormandkaarten moest je zien te verzamelen door pakjes sigaretten te kopen van het merk “Black Cat”. Bij elk pakje zat één kaart. De kaarten waren te verkrijgen in verschillende formaten (rechthoekig en vierkant). De afbeeldingen horen toe aan de kaartmaker “Dondorf”, uit Duitsland.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s