Legging voor collega kaartlegster 5/3/2016

Een dame die ik ken, heeft zich al sinds een hele periode in het professionele kaartleggen gestort. Ze heeft ondertussen al heel wat mensen de kaarten mogen lezen en leert het klappen van de zweep kennen vanuit de praktijk. Iedereen die dit metier eerlijk beoefent zal erkennen dat kaarten echt wel feilbaar zijn op gezette tijden. Dit mocht deze persoon onlangs ook ervaren en hiervan was ze behoorlijk ondersteboven. Kortom= een reading die niet klopte…

Enfin, ze gaf mij te kennen dat ze echt maar bleef doorgraven bij haar kaartleggingen, zelfs als mensen weg waren, bleef de legging op tafel liggen om er maar zeker van te zijn dat ze niets over het hoofd gezien had.

Allemaal heel erg nobel, dat siert haar, maar voor haarzelf een vrij ongezonde situatie heb ik haar op het hart gedrukt. Ze vroeg zich af waarom ze daar zodanig op gefixeerd was…De vraag diende zich nu eenmaal aan. Laat het ons eens aan de tarot vragen.

“Waarom kan X haar kaartleggingen niet loslaten?”

12034312_510499452486068_254866865074293780_o

Als eerste kaart viel de L’as de Deniers op tafel, dit geeft meteen te denken dat geld een belangrijke factor is met betrekking tot de kernvraag. Zij wil net als de Engel met de trompet de mensen wakker schudden en waarschuwen. (De readings spreken haar helpende inborst aan). Het geld dat ze ervoor krijgt (L’as de Deniers) doet haar onzeker worden, het komt mij voor dat dit haar aan het twijfelen (La Lune) brengt. Of laat ons meteen zeggen, ergens heerst de overtuiging dat dit obscuur is zelfs. Dus enerzijds ben je wat mij betreft zo gefixeerd omdat je er geld voor krijgt. Anderzijds, wil je zodanige indruk maken als de Engel met de trompet in Le Jugement en verlang je teveel van jezelf.

Als we dan nog eventjes verder kijken naar de interactie van de kaarten onderling valt het volgende op:

12034312_510499452486068_254866865074293780_o - kopie

De maan die boven aan de hemel staat bij XVIII kijkt naar het verleden. Zij is de emotionele bilan van het verleden. Zij tuurt recht doorheen de Aas van deniers op het voorhoofd van een vaderfiguur. Het geeft rede te denken dat een deel van de fixatie en onzekerheid voor dit item komt uit wat de gedachten zijn/waren van een vaderfiguur. Zijn gedachten over wat letterlijk zijn geld waard is kan hierin jouw onbewuste maatstaaf zijn. Mogelijks zijn gedachten over wat jij doet met de kaarten, kunnen jouw bezighouden.

Wie weet wil jij hem onderbewust wel overtuigen en wakker maken met trompetgeschal, om iets te bewijzen.

Succes

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s