De persoonskaart geflankeerd door Vos & Beer…

De persoonskaart die beschreven wordt door de Vos en de Beer.

We houden er altijd rekening mee, dat bij het juist lezen van de kaarten alles afhangt van de context.
Wat een combinatie van kaarten wil vertellen, is zeker niet altijd hetzelfde (met dezelfde kaarten), dit is vooral situatie en context afhankelijk. De verschillende opties van wat de kaarten willen meegeven ligt wel steeds binnen de grenzen van de theoretische mogelijkheden.

Als we in de context van de liefde lezen, is het aangewezen goed op te letten met de volgende combinatie:

De Vos+ Persoonskaart+ de Beer

 

Als we beide kaarten die de persoonskaart flankeren gebruiken om de persoon in kwestie te beschrijven kunnen we te maken hebben met een heel erg complex karakter.

Niettegenstaande dat de beer een gelukskaart is en steun en kracht brengt, heeft n°15 ook altijd een kantje van nijd en jaloezie. Als daarentegen de Vos ook spreekt over deze persoon zijn karakter, wil dit voornamelijk zeggen dat je moet opletten met hem of haar, buiten het egoïsme en handelen voor eigen profijt heeft de vos geen moeite om een loopje met de waarheid te nemen.

Het is me opvallend dikwijls voorgekomen in de praktijk dat deze combinatie iemand uitdrukt die heel erg jaloers is (Beer), maar dit heel goed kan verbergen (Vos). Meestal is dit het soort jaloezie dat ontstaat doordat de persoon zelf rap verleid is. Aan jezelf ken je de hele wereld is een passend spreekwoord.
Overbeschermend (Beer) door zelfkennis (Vos).
De vos kan goed vleien…

Zoals eerder vermeld, het gaat om context, wat hierboven verteld werd is geen vaste regel, maar wel een indicator, die zeker verder moet onderzocht worden. Je kijkt naar bevestiging in de andere kaarten, of je koppelt het terug aan degene die voor je zit.

Succes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s